Суспільне мовлення

На Львівщині через ремонт на три місяці перекриють міст на трасі Київ-Чоп

У вівторок, 15 серпня, розпочнуть капітальний ремонт моста у селі Малехів на трасі Київ-Чоп. До 15 листопада рух переправою буде перекритий.

Про це повідомив на Facebook-сторінці заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко.

На ремонт мостового переходу з державного бюджету передбачили 55 мільйонів гривень. За ці гроші планують демонтувати і розібрати конструкції мосту та частину підходів до нього, встановити буронабивні палі під конструкції опор, влаштувати монолітні конструкції опор мосту. Також у планах монтаж нових балок прогонових будов, залізобетонних плит, мостового полотна на мосту та підходах та шарів асфальтобетонного покриття.

Міст планують відкрити для проїзду 15 листопада. Тож водіїв попереджають, протягом трьох місяців проїхати тією ділянкою буде неможливо.

“Мостовий перехід довжиною 18,5 м був побудований у 1961 році та перебудовувався декілька разів. Складається з п’яти частин, деякі з яких не об’єднані між собою, у зв’язку з цим відсутня можливість виконувати капітальний ремонт мостового переходу по частинах, не закриваючи рух по ньому”, — пояснює Юрій Бучко.

Протягом цього часу об’їхати ділянку можна буде за затвердженою схемою.

Тимчасова схема об’їзду. Facebook/Юрій Бучко

Додаток до тимчасової схеми

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Додаток до тимчасової схеми. Facebook/Юрій Бучко


Джерело: Суспільне мовлення України