Суспільне мовлення

На Львівщині через перевищення ліміту застосовують аварійні відключення

На Львівщині сьогодні, 24 січня, “Львівобленерго” за розпорядженням НЕК “Укренерго” впровадило аварійні відключення світла. Це пов’язано з перевищенням ліміту використання електроенергії. Про це повідомили на Facebook-сторінці “Львівобленерго”.

Вранці “Львівобленрго” повідомляло про застосування графіків погодинного відключення, але через перевищення ліміту в місті та області запровадили аварійні відключення. Ліміт споживання для Львівщина на 24 січня складає половину від потреби.

“Завдяки тому, що “Укренерго” відновило лінію 330 кВ, збільшилась надійність видачі потужності однієї з електростанцій на південному сході країни. “Укренерго”, виробники електроенергії та обленерго постійно працюють над відновленням пошкоджених об’єктів, уражених атаками ворога. Однак після кожної наступної атаки росіян по енергетичній інфраструктурі відновлення стає все складнішим та триває довше”, —йдеться у повідомленні НЕК “Укренерго”.

Також у “НЕК Укрненерго” повідомили, що енергетична система України загалом зазнала 12 ракетних атак ворога та 14 ударів БПЛА по енергооб’єктах.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На Львівщині діють аварійні відключення світла


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин