Суспільне мовлення

На Львівщині бригади “Львівобленерго” продовжують ліквідовувати наслідки негоди

На Львівщині бригади “Львівобленерго” продовжують ліквідовувати наслідки нічної негоди. Енергетики відновили електропостачання більше тридцяти населених пунктів. Про це Суспільному повідомив речник ПрАТ “Львівобленерго” Олександр Горгут.

Станом на 14:00 без електроенергії через нічну зливу залишаються повністю знеструмленими 6 населених пунктів та 10 — частково.

Над відновленням електропостачання протягом дня працюють 15 аварійних бригад “Львівобленерго”. Роботи планують закінчити до вечора.

Співробітники “Львівобленерго” закликають бути обережними. Зокрема не наближатись до місця обриву проводу лінії електропередачі. Повідомляти про пошкодження електромережі можна за номером: 0-800-30-15-68, у чат- ботах месенджерів Viber та Telegram або на гарячу лінію.

За даними Львівського гідрометцентру, вихідні на Львівщині будуть дощовими та прохолодними.

10 вересня: хмарно. Вночі без істотних опадів, вдень — помірні, місцями значні дощі, грози. Вночі та вранці туман. Вітер східний, 5 – 10 м/с, вдень місцями шквали до 20 м/с. Температура вночі від 11 до 16°, вдень — 16-21° тепла.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

11 вересня: хмарно. Дощі, вночі місцями значні. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, подекуди пориви до 20 м/с. Температура вночі від 9 до 14°, вдень — 12-17° тепла.

За добу на Львівщину евакуювалися ще 127 вимушених переселенців


Джерело: Суспільне мовлення України