Львівський портал

На кордоні з Польщею заблокували ще один пункт пропуску

Польські фермери у четвер, 18 квітня, взялись блокувати рух вантажівок ще в одному пункті пропуску з Україною – «Краківець – Корчова». Про це Львівському порталу повідомили у Держприкордонслужбі України.

Польські протестувальники зі самого ранку поновили блокаду пунктів пропуску «Корчова – Краківець» та «Медика – Шегині».

На напрямку пункту пропуску «Краківець» обмежують рух вантажних транспортних засобів, які прямують у бік України, а у напрямку «Шегині» – як на виїзд із Польщі, так і на в’їзд.

Як додають львівські митники, через «Корчову» протестувальники збираються пропускати в Україну не більше 5 вантажівок на годину, незалежно від типу вантажу.

Попередньо відомо, що рух у «Краківці» планують блокувати до 9:00 20 квітня, в «Шегинях» – до 9:00 19 квітня.

«Станом на ранок сьогодні в чергах на території Польщі на цих напрямках очікують на проїзд в бік України близько 1500 вантажівок. Ускладнень для руху легкових автомобілів та автобусів не передбачається», – кажуть прикордонники.

Нагадаємо, напередодні 16 квітня польські протестувальники повністю розблокували рух вантажівок у пункті пропуску «Угринів – Долгобичув».

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-04-18 11:52:40

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин