Львівський портал

На Львівщині синоптики прогнозують дощ і грозу

У четвер, 25 липня, у Львові й області буде хмарно, короткочасні дощі, місцями значні та можливий град. Про це повідомив Львівський гідрометцентр.

У Львові протягом усього дня погода буде похмурою. Уночі очікується дрібний дощ. Вранці – без опадів. Удень він піде знову, але вже сильніше, і продовжиться до пізнього вечора. Температура становитиме від 14 до 21° тепла.

На Львівщині синоптики прогнозують короткочасні дощі, місцями значні. Грози, подекуди град. Вітер північно-західний,  7 – 12 м/с, подекуди пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 11 – 16°, вдень 17 – 22° тепла. Погіршення видимості в дощі.

У міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територіальної оборони нагадують правила поведінки під час грози:

  • вдома зачиніть вікна та двері; вимкніть з мережі усі електричні прилади – вони притягують блискавки, зокрема й телефон – є загроза влучання блискавки під час розмови.
  • на вулиці не ховайтесь під деревами, бо вони притягують блискавки; також є небезпека падіння важких гілок, які можуть зламатись від поривів вітру і завдати шкоди; уникайте металевих парканів, рекламних щитів, опор електропередач і, в жодному разі, не розкривайте парасольки, якщо маєте її з собою – металеві прути притягують розряди.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання повідомляти на «Гарячу лінію» міста за номером 15-80.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-24 16:35:46