Україна і світ

На гумористку Вєсту Гунченко напали в барі в Києві – що відомо

Українська гумористка Вєста Гунченко розповіла, як в одному з барів Києва на неї напали двоє чоловіків.

На Вєсту Гунченко напали в барі – що відомо

Своєю історією стендаперка поділилася у соцмережі Threads. За словами Гунченко, вона якраз виходила з вбиральні та прямувала до свого столика, коли за лікоть її вхопив один із відвідувачів закладу.

Він сплутав гумористку з чоловіком та почав у грубій формі казати, що вона “виглядає як пі**р”. Потім до них підійшов ще один чоловік, який ляснув Гунченко по щоці.

Зараз дивляться

– Хапає мене за лікоть один із відвідувачів і починає в грубій формі вичитувати, що, мовляв, чого це я “виглядаю як пі**р” і “одєнься нормально, як мужик”. Поки я зрозуміла, що це він не жінці пропонує вдягатися “як мужик”, а мене вважає чоловіком, втрутився його приятель. Я вважала, що врятована, але приятель підтвердив думку попереднього гомофоба і навіть ляснув мене по щоці, щоб я “отямився”, – розповіла стендаперка.

Врешті Гунченко відповіла нападникам, що є жінкою. Тоді вони від неї відчепилися, а гумористка втекла до друзів, щоб розповісти про інцидент. Компанія хотіла зафіксувати чоловіків та поскаржитися охоронцю, але не встигла, адже бар вже зачинявся.

Згодом на подію відреагувала адміністрація закладу, яка знайшла чоловіків за камерами відеоспостереження та пообіцяла не впускати їх більше до бару.

– Адміністрація бару пообіцяла мені, що цих гостей до бару більше не пустять. Це, можливо, здасться комусь недостатнім покаранням, але я рада, що суспільство змінюється, і поступово таке бидло припиняє бути нормою і маргіналізується, – повідомила Вєста Гунченко.

Фото: Вєста Гунченко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-06 17:30:08