Суспільне мовлення

На футбольному матчі у Дрогобичі побили учня: поліція розпочала перевірку

У Дрогобичі відбулася бійка під час шкільного футбольного матчу. В результаті постраждав школяр. Поліція розпочала перевірку за цим фактом, повідомила у коментарі Суспільному речниця Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська.

З її слів, інформацію про бійку правоохоронці виявили під час моніторингу соцмереж. Зараз за цим фактом триває перевірка, тож більше інформації немає.

Бійка трапилася у четвер, 11 травня, у Дрогобичі під час футбольного матчу. Постраждав 14-річний учень стебницького ліцею №7. З відео, опублікованого у мережі виглядає, що хлопець міг втратити свідомість.

Турнір з футболу організував відділ освіти Дрогобицької міськради. У ньому взяли участь стебницький ліцей і школярі з Дрогобича. За словами керівника відділу Віталія Вовківа, бійка розпочалася після завершення матчу. Зі слів присутніх, її могли спричинити фанати.

“Після завершення турніру, турнір був закритий, всі розходилися. 5 секунд, крик в іншому кінці стадіону і розпочалася сутичка між дітьми. Зразу туди втрутилися вчителі фізкультури, які були присутні. Відповідно дітей відтягнули”, — розповів Віталій Вовків.

За його словами, в той же день створили комісію з розслідування цього факту, щоб провести службове розслідування.

“Сьогодні ми зустрічалися з керівниками, вчителями, батьком дитини, яка постраждала. Як розповів батько, дитині стало погано вчора вдома. Дитина проходить медогляд, за його результатами буде з’ясовано в якому стані дитина”, — розповів керівник відділу освіти Дрогобицької міської ради Віталій Вовків.

Те, що дитина могла бути непритомна, перебуваючи на футбольному полі, Віталій Вовків заперечив. Швидку допомогу на місце події не викликали. За його словами, хлопця доправили додому в супроводі вчителів, він був при свідомості. А погано дитині стало вдома.

Також Віталій Вовків розповів, що з понеділка, 15 травня, спілкуватимуться з психологом і кожною дитиною окремо та будуть з’ясовувати обставини.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Батько хлопця, який постраждав у бійці, спілкуватися з журналістами Суспільного відмовився. У коментарі виданню Zaxid.net він розповів, що нападник вдарив його 14-річного сина ногою в голову, то ж батьки підозрювали струс мозку. З його слів, хлопця обстежили медики та МРТ не робили.


Джерело: Суспільне мовлення України