Україна і світ

Михайло Ясинський висловився про перспективи сольної кар’єри Юлії Саніної

Продюсер Михайло Ясинський висловився про перспективи сольної кар’єри співачки Юлії Саніної. У мережі вже давно ширяться чутки про можливий розпад гурту The Hardkiss.

Спершу Юлія почала гастролювати Україною без учасників колективу, а нещодавно навіть створила персоналізовані сторінки на стримінгових платформах.

Що Ясинський сказав про сольну кар’єру Саніної

Продюсер вважає, що перетворення музичного проєкту The Hardkiss в окрему музичну особистість є прикладом для багатьох продюсерів, як це треба зробити обережно, поступово та якісно.

Зараз дивляться

– Зараз такі часи, що незрозуміло де темне, а де світле. Реальність дуже складна. Але є люди, які якісно вміють робити свою роботу. І це приклад якісної роботи. Це по-перше. По-друге, аудиторія готова зрозуміти причини, які підштовхнули її до подібних рішень. Це не тільки через те, що хтось хоче залишитися за кордоном. Це ще і якісь особисті справи. Все дуже інтелігентно перетворюється, – сказав Ясинський.

За словами Михайла, Юлія зараз перебуває в процесі пошуку власного унікального стилю.

– Можливо, вона стане трохи іншою, з музичного погляду. Можливо, рок-музики стане менше, а попси – більше. Треба розуміти, що змінюються часи. Її аудиторія також змінюється. Вона шукає себе в музиці, вона шукає себе в майбутньому, яке невизначене. Але я такі подібні процеси називаю накопиченням творчої енергії. Я думаю, що це потрібно для будь-якої потужної, талановитої людини для того, щоб у певний момент вийти з чимось, що знайде зворотний зв’язок у великої аудиторії, – висловився Ясинський.

Раніше Саніна зізнавалась, що у The Hardkiss зараз непростий період. За словами Юлії, вона відчуває, що за 12 років роботи в гурті ніби злилася з іншими учасниками. Саме тому співачка вирішила виступати в Україні із сольною програмою Special Kiss.

Однак за кордоном The Hardkiss виступають у повному складі. Шанувальники зробили висновок, що чоловіки колективу пересиджують війну поза рідною країною.

Фото: Михайло Ясинський, Юлія Саніна

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-04 13:16:08