Україна і світ

Міллі Боббі Браун показалася на зніманні шоу Дивні дива

​​Зірка серіалу Дивні дива Міллі Боббі Браун потішила фанатів шоу контентом, що стосується знімального процесу. Шанувальники цієї надприродної історії не дочекаються дізнатися, чим завершаться пригоди в американському місті Гокінс.

Міллі Боббі Браун постала в образі Елевен

У своєму Instagram акторка опублікувала низку фото зі знімального майданчика. На першому з них вона має моторошний вигляд, бо з її носа тече кров. Утім, якщо ви є шанувальником серіалу, то розумієте, що боятися немає чого. Також знаменитість показала моменти, що лишилися за кадром.

– 11 у 5, – дотепно прокоментувала підбірку Міллі, натякаючи на імʼя свого персонажа Елевен.

Увагу шанувальників зокрема привернув знімок лабрадуделя Вінні, який віддано чекав на зайняту господарку.  Не змогли вони оминути й крісло, у якому може відпочити знаменитість у перервах.

Зараз дивляться

Реакція мережі на фото Міллі Боббі Браун

Чимало коментарів присвячені самим Дивним дивам, адже через страйк сценаристів, а потім й акторів фанати не могли дочекатися початку знімального процесу.

  • Не минуло й десяти років…
  • Елевен запалить у пʼятому сезоні, як вона завжди це робить.
  • Останній сезон, плак-плак.
  • Ця кров з носа означає лише одне.
  • Мені подобається, що Вінні завжди на зніманні.

Вистачає й тих, хто оцінив нове звучання імені акторки після того, як вона поєднала себе з коханим Джейком Бонджові, який доводиться сином музиканту Джон Бон Джові.

  • Боббі Браун Бонджові – це просто нова вправа для язика.
  • Міллі Боббі Браун Бонджові звучить потужно.
  • Міллі Боббі Браун Бонджові – мило до сліз.

Раніше Факти ICTV зібрали все, що відомо про вихід пʼятого сезону серіалу Дивні дива, який стане останнім. Тож ми нарешті дізнаємося, чим завершиться протистояння Векни та підлітків.

Станом на липень творча команда встигла відзняти половину необхідного матеріалу. Робота над фіналом шоу розпочалася у січні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-12 15:28:08