Суспільне мовлення

Мешканців модульного містечка у Львові виписали з інфекційної лікарні

Одинадцятьох мешканців модульного містечка, яких госпіталізували із симптомами кишкової інфекції, вже виписали з лікарні. Також одужують усі хворі, які лікувалися амбулаторно. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За словами керівниці міського управління здоров’я Марти Матюшко, лікарі рекомендували дітям приступати до навчання із понеділка. Усім дорослим також радили побути вдома ще декілька днів.

Фахівці проводять лабораторні дослідження, щоб з’ясувати причину хвороби. Харчове отруєння наразі не підтвердили. Попри відсутність нових звернень медичні бригади продовжать чергувати у містечку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Що відомо

  • Із модульного містечка, що на Сихові, 5 березня до інфекційної лікарні госпіталізували 11 людей. Попередня причина нездужання — одна з форм кишкової інфекції. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.
  • За словами керівниці міського управління охорони здоров’я Марти Матюшко, стан госпіталізованих — стабільний, харчове чи інше отруєння наразі непідтверджене.
  • Станом на ранок, 6 березня, 37 мешканців модульного містечка на Сихові звернулися за медичною допомогою. Госпіталізували 11 мешканців, з них 9 дітей. Вранці, 7 березня, повідомили про симптоми у 41 людини.
  • Вранці 7 березня стан госпіталізованих мешканців модульного містечка покращився. Нові хворі більше не поступали.
  • Загалом у зимовому модульному містечку проживає майже 750 людей.


Джерело: Суспільне мовлення України