Україна і світ

Марія Яремчук висловилася про материнство

Українська співачка Марія Яремчук, яка нещодавно народила первістка, висловилася про материнство.

Марія Яремчук заговорила про сина

Виконавиця зізналась, що після народження малюка складно повернутися до звичного ритму. Однак тепер її життя набуло нового сенсу.

– Це неможливо – прийти у звичний темп на перших місяцях, коли тільки дитиночка з’явилася. Це зовсім інше життя вже. Зовсім інше, але, звісно, воно отримало новий зміст. Це найбільша радість у світі – діти, – сказала Марія.

Яремчук, яка завершила кар’єру у 2018 році, поки не планує повертатися на сцену. Наразі співачка зайнята творчою роботою над фільмом про свого батька Назарія Яремчука, який вийде в прокат 8 серпня.

Зараз дивляться

За словами артистки, зняти фільм вона вирішила через недостатню кількість інформації про батька в медіа.

– Творчості та інформації про батька було дуже мало в медіа, тому я звернулась до режисера Артеми Григоряна і ми дійшли до ідеї повнометражного документального фільму. Хоча спочатку я планувала створили лише альбом переспівів, – зізналась Марія.

Нагадаємо, що Марія Яремчук стала мамою у травні цього року. Про це стало відомо зі ЗМІ, сама ж співачка приховувала особисте життя та не ділилася жодними подробицями.

Згодом Яремчук вийшла на зв’язок і обурилася, що Чернівецький перинатальний центр “злив” пресі конфіденційну інформацію про народження її сина. Однак найбільше артистку обурило те, що в батьки хлопчика записали Олександра Пономарьова.

Фото: Марія Яремчук

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-06 18:31:10