Україна і світ

Людям аби вилити гнів: Положинський про службу, концерти та хейт


Музикант та військовий Олександр Положинський поділився, що не має бажання грати концерти, вишукуючи час для них поміж службою та відпочинком. Артист додав, що не сприяють мотивації й хейтерські коментарі.

Олександр Положинський про службу, концерти та хейт

Свій останній виступ Положинський провів місяць тому і новий концерт наразі не планує. Про причини він відверто розповів у соцмережах.

– Правду кажучи, моя концертна мотивація дуже сильно понизилася. Мені дійсно важко поєднувати концерти зі службою, хоч багато хто цьому не вірить. Люди думають, що служба моя – це не служба, а концерти – взагалі відпочинок, – написав Олександр.

Він визнав, що його служба на державній військовій радіостанції Армія ФМ – це не перебування на передовій. Проте музикант пояснив, що така діяльність вимагає великих зусиль та часу. Концертувати ж Положинський може тільки замість відпочинку, а організація тягне додаткове навантаження.

– До того ж кожен концерт викликає нову хвилю хейту. Ти не так служиш. Ти не там служиш. Що це за служба така концертна? І все таке інше. Я, звісно, маю відповіді та аргументацію, але хто їх хоче слухати? Людям аби вилити свій гнів. Та кому ж сподобається, коли на нього його виливають? Коротко кажучи, бажання грати концерти не маю зовсім. Скажу більше – маю велике бажання їх не грати, – зізнався Олександр Положинський.

Водночас музикант та військовий має відчуття відповідальності та бажання робити все можливе на користь боротьби з ворогом. Він нагадав, що концерти – це також про користь, бо це про розраду, натхнення, правильні меседжі та збори на підтримку військових.

Реакція мережі на зізнання Положинського

Артист попрохав відповіді від підписників у вигляді вподобайок та коментарів на питання, чи хочуть вони на концерт. Виступ Олександр Положинський поки не обіцяє, але хоче підвищити власну мотивацію.

  • Сашко, на мою думку, більшість твоїх пісень випередили час років на 20, і зараз вони є суперактуальними та надзвичайно потрібними як для військових, так і для цивільних. Підтримаю будь-який твій вибір, але хотілося б ще колись посмалитися з тобою під Хуліганів. Дякую за творчість, дякую за позицію!
  • Саш, дивився відео концерту на відстані кількасот кілометрів. Таким, як я, воно теж потрібне. Дякую за те, що знімали, бо потрапити фізично змоги немає, а потреба в хороших емоціях є.  Успіхів, сил і творчої прухи тобі!
  • Так хочемо концерти ще! Останній був просто неймовірним! Ми вас цінуємо і поважаємо!
  • Дуже треба. Музика особисто мені допомагає триматись в будь-яких життєвих ситуаціях, а ваші концерти – ще й тримати себе в гарній фізичній формі.
  • Твої концерти – це однозначно про користь! Любимо тебе і твою творчість!
  • Концерти дають розраду, дають крихке і тимчасове відчуття “нормальності” довоєнного життя, нехай хоч на дві години, але з’являється щастя і надія. І особливо це важливо і приємно, коли це кумири твоєї юності, які “не згубили, не програли, не продали”. Щиро вдячна вам за концерти та за інші не менш важливі речі, які ви робите!

Також шанувальники згодилися з тим, що концерт – це дієвий спосіб зібрати більше грошей на армію.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше Олександр Положинський розповідав про службу на радіо Армія ФМ. Нагадаємо, що військовий потрапив туди після того, як переніс операції на очах.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-22 12:00:33