Суспільне мовлення

“Люблю тебе мій янголе добра і світла”: матір Героя України Віктора Гурняка

Вчора, 19 жовтня, у Львові на Личаківському цвинтарі вшанували пам’ять Героя України Віктора Гурняка. Про це повідомила у соцмережі його матір Марія Гурняк.

“Я обіймаю від душі всіх, хто завжди зі мною з нами в цей день у спогадах і в любові молитви. Я щиро і безмеж дякую всім Вам друзі за чудові і теплі спогади, де ми завжди відчуваємо ту присутність Вітька і його щиру посмішку і теплі обійми. Дякую всім, хто молився на відстані і телефонував і згадував”, – написала Марія Гурняк.

Віктор Гурняк. Фото: Марія Гурняк

Нагадаємо, фотокореспондент, журналіст, пластун з Тернополя Віктор Гурняк загинув 8 років тому. Він брав участь у Революції гідності. Влітку 2014 року добровільно вступив до 24 батальйону територіальної оборони “Айдар”. 19 жовтня 2014 року загинув під час мінометного обстрілу, коли вивозив на машині поранених з поля бою поблизу села Сміле Луганської області.

“Боляче, що цього року двоє друзів, які 7 років приходили до Вітька не змогли прийти самі, але вони були присутні з нами, в нашій пам‘яті і любові. Дякую всім Героям, які тримають небо над нами. Любляча і світла пам‘ять всім Героям, які полягли. Люблю Тебе мій Янголе добра, світла і любові. Бажаю всім нам якнайшвидшої перемоги України”, – каже Марія Гурняк.

На могилі тернополянина Віктора Гурняка тепер стоять портрети загиблого фотографа і документаліста Макса Левіна та журналіста Віталія Дереха.

"Люблю тебе мій янголе добра і світла": матір Героя України Віктора Гурняка

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Могила Віктора Гурняка на Личаківському цвинтарі у Львові. Фото: Ірина Задорожна

Що відомо

Читайте також


Джерело: Суспільне мовлення України