Суспільне мовлення

Львів’янок ошукали на 180 тис грн. Поліція підозрює киянина

Правоохоронці затримали 21-річного киянина. Його підозрюють у шахрайстві. За даними слідчих, чоловік ошукав двох львів’янок на 180 тисяч гривень.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Нацполіції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, 4 вересня невідомий чоловік зателефонував до жительки Львова та повідомив, що її племінниця потрапила у ДТП, отримала травми і для проведення їй термінової операції необхідні гроші.

“Жінка повірила у цю вигадану історію і в подальшому до неї додому приїхав незнайомець, якому вона передала кошти у сумі 40 тисяч гривень”, — повідомили у Нацполіції Львівщини.

Ще один схожий випадок трапився також 4 вересня. Львів’янка, передала чоловікові 50 тисяч гривень та 2500 доларів для проведення термінової операції своїй онучці, яка, за “легендою”, також потрапила в аварію та була травмована.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Правоохоронці встановили, що до обох випадків причетний 21-річний житель Києва. Слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — позбавлення волі строком до трьох років.


Джерело: Суспільне мовлення України