Суспільне мовлення

Львів’янка Ольга Дрималик представить Україну на конкурсі Grandma Universe-2022

Львів’янка Ольга Дрималик представлятиме Україну на конкурсі краси Grandma Universe-2022. Змагання відбудеться за місяць у столиці Болгарії — Софії. Жінці 58 років, вона дружина, мама та бабуся. Працює бухгалтеркою та танцює аргентинське танго.

Ольга Дрималик готується до виступу на Grandma Universe-2022.

Ольга Дрималик готується до участі у конкурсі Grandma Universe-2022. Суспільне Львів

Це конкурс краси для жінок віком за п’ятдесят. У програмі є конкурс талантів. Ольга Дрималик танцюватиме.

Жінка заповнила заяву на участь у конкурсі торік, згодом мала співбесіду з представницею конкурсу в Україні.

“Мені запропонували взяти участь, відбору українського не було, бо ми не можемо провести його в ситуації війни. Я ще трошки вагалася, страшно, відповідально, але все ж люди мене підтримали”, — розповідає жінка.

Ольга народилась у Криму, але одружилась з львів’янином і вже 38 років має галицьку сім’ю. Працює бухгалтером, має двох дітей та онуків.

“Багато людей мене підтримує, деякі, щоправда, кажуть: “Дивися у паспорт, скільки тобі років, чи то тобі вже пасує?”. Я вважаю, що пасує. Доки покращує моє самопочуття і життя, покращує емоційний стан, поки це дає натхнення, це дає енергію, бажання, це класно”, — каже Ольга Дрималик.

Жінка почала займатись танцями у 45. У неї з’явилося нове коло спілкування. Згодом почала відвідувати танцювальні події у Європі.

Львів'янка Ольга Дрималик представить Україну на конкурсі Grandma Universe-2022

Ольга Дрималик із партнером по танцях. Фото з архіву Ольги Дрималик

“Вона досить ефектно вміє себе подати. Це заворожує, бо знаєте приходиш у танго і ще себе шукаєш, а вона зразу зрозуміла і знала, що вона хоче. З нею було досить цікаво і приємно працювати”, — розповідає керівник школи аргентинського танго Віктор Сокрута.

Для представлення на конкурсі краси Grandma Universe-2022 львів’янка ще шукає український стрій. Так хоче нагадати про війну в Україні.

“Я хочу використовувати цей майданчик ще й для того, щоб ще раз привернути увагу до України і до війни, яку розв’язав агресор проти нас. Хочу привернути увагу до жіночої долі. Жінки вимушені втікати з країни і, як сфінкс, відроджуватися на іншій території, в інших умовах, вимушені ставити на ноги дітей самостійно”, — каже Ольга Дрималик.

Конкурс краси Grandma Universe-2022 відбудеться наприкінці листопада у Болгарії.

Читайте також

У Львові готуються до фіналу конкурсу “Волонтерська столиця Європи — 2024”

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У Львові стартував п’ятий “Молодвіж”


Джерело: Суспільне мовлення України