Суспільне мовлення

Львів’янин, який впав разом із балконом, помер у лікарні

У Львові 43-річний чоловік, який впав разом із балконом, помер у лікарні о 4 ранку. За словами лікарів, він отримав кілька травм несумісних із життям.

Про це повідомили у Першому ТМО Львова.

Як розповіла заступниця директора з анеслезіологічної роботи Наталія Матолінець, чоловіка, який перебував на балконі 4 поверху і впав разом із ним, госпіталізували до лікарні близько опівночі.

“Майже 4 години боролися за його життя мудьтидисциплінарна команда: хірурги, травматологи, нейрохірурги, судинні хірурги, реаніматологи, але пацієнт отримав тяжку черепно-мозкову травму, травму спинного мозку, травму органів грудної клітки з розривом легень, травму черевної порожнини з розривом внутрішніх органів”, — говорить Наталія Матолінець.

Директора з анестезіологічної роботи Наталія Матолінець. Фото: Перше ТМО Львова

Попри зусилля медиків чоловік помер у лікарні о 4 ранку.

За інформацією Львівської міськради, обвал балкона стався в неділю, 13 серпня, близько 23:00. За даними мерії, 43-річний чоловік є власником квартири і вона є приватизована.

“Фасад цього будинку ремонтували до відкриття торгового центру “Форум” менш як десять років тому. Фахівці обстежують ділянку та зʼясовують деталі інциденту”, — повідомили у міськраді.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Наразі комунальники обгородили місце обвалу.


Джерело: Суспільне мовлення України