Суспільне мовлення

Львів’ян закликали перевірити укриття: куди звертатися, якщо вони зачинені

Мешканців Львова закликали перевірити укриття ввечері, 1 червня. Про це повідомив у Telegram-каналі міський голова Львова Андрій Садовий. Перевірити укриття мешканців просять у період з 18:00 до 20:00. Також у Львові 1 червня перевірятимуть укриття, які є у комунальній власності.

“Сьогоднішній вечір треба присвятити власній безпеці. Вечір відкритих укриттів, толока, збори — називайте це як хочете, але треба бути. Сьогодні з 18 до 20 год усі укриття, які розташовані у житлових та нежитлових приміщеннях, мають бути відкритими”, — написав Андрій Садовий.

За його словами, так мешканці зможуть перевірити стан сховищ. Якщо у будинку немає підвалу чи паркінгу — найближче сховище можете знайти на карті: https://bit.ly/45JOdMf.

Якщо з 18 до 20 укриття закрите, або є інші проблеми з ним — просять звертатися на Гарячу лінію міста за телефоном 1580. По всіх проблемних точках пройде комісія. За словами Андрія Садового, про результат повідомлять згодом.

Також упродовж 1 червня у місті перевірятимуть комунальні укриття.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

“Протягом дня райони проводять перевірку укриттів, які є у комунальній власності. Керівники цих закладів мають контролювати стан та доступність, але також перевірити вказівники, які інформують про те як добратись до цього укриття з вулиці, якщо ви не місцевий. Всі інформаційні стенди потрібно актуалізувати, зробити помітними та зрозумілими”, — додав Андрій Садовий.


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин