Суспільне мовлення

Львівську митницю очолив Андрій Кузнік: що про нього відомо

Виконувачем обов’язків начальника Львівської митниці призначили 37-річного Андрія Кузніка. До цього він очолював Рівненську митницю. Про це повідомили на Facebook-сторінці Львівської митниці.

До цього посаду в. о. начальника Львівської митниці обіймав Олег Шахрай.

“Відповідно до наказу Державної митної служби України від 02.03.2023 року № 152 на посаду виконувача обов’язків начальника Львівської митниці призначено Андрія Кузніка”, — йдеться у повідомленні.

Андрій Кузнік народився в Києві. Чоловік закінчив Національну академію СБУ та отримав фах юриста. Після цього здобув другу освіту у КНУ імені Т. Г. Шевченка на факультеті “Фінансів, банківської справи та страхування”. Також отримав диплом Національного авіаційного університету за спеціальністю “Публічне управління та адміністрування”. Та займається науковою роботою у сфері державної безпеки при НА СБУ.

Чоловік більше 17 років працював в органах Служби безпеки України на різних посадах: від оперуповноваженого регіонального органу до заступника начальника управління в Центральному апараті СБУ. Та отримав звання підполковник. Перед призначенням на Львівщині Андрій Кузнік очолював Рівненську митницю.

Читайте також

Олег Шахрай більше не очолює Львівську митницю

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

ДБР провело обшуки у екскерівника Львівської митниці Даніїла Меньшикова


Джерело: Суспільне мовлення України