Суспільне мовлення

Львівські спортсмени закликали бойкотувати росіян на міжнародних змаганнях

Сьогодні, 6 квітня, у Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру львівські спортсмени вирішили закликати всю спортивну спільноту бойкотувати участь росіян у міжнародних спортивних змаганнях. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Щороку 6 квітня спортсмени з усього світу долучалися до акції #whitecard та демонстрували білу картку в знак солідарності ідеалам спорту. У Львівському управлінні спорту кажуть, цей день має символізувати єдність та солідарність у світі спорту, але минулий рік чітко показав, що Росія знецінила усі принципи.

“Наших людей вбивають, наші міста знищують, наш спорт заганяють у підвали та змушують жити від тривоги до тривоги. Саме через це участь російських спортсменів на міжнародних змаганнях є привілеєм та великою відповідальністю. Сьогодні ми також демонструємо білий аркуш та закликаємо #BoycottrussianSport”, — каже керівник управління спорту Львова Антон Нікулін.

Антон Нікулін записав відеозвернення.

У річницю повномасштабного вторгнення Росії в Україну Львів закликав спортивну спільноту всього світу не допускати російських та білоруських спортсменів на Олімпійські ігри 2024 у Парижі.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Військові, які боронять Україну, вимагають передати церкву УПЦ МП у Львові до ПЦУ


Джерело: Суспільне мовлення України