Суспільне мовлення

Львівські дитячі клуби відновили свою роботу після літніх канікул

Львівські дитячі клуби відновили свою роботу після літніх канікул. Від сьогодні, 19 вересня, до 23 вересня,там триватиме тиждень відкритих дверей. Батьків та дітей запрошують записуватись на безкоштовні гуртки.

Гуртки є у кожному районі міста. Там діти можуть відвідувати малювання, танці, вокал, вивчати іноземні мови.

“У Львові є близько 60 клубів, в кожному клубі є гуртки. Безпосередньо в нас, у Личаківському районі, є 35 гуртків різних напрямків. Всі гуртки є безкоштовними”, – каже директорка дитячих клубів Личаківського району Львова Оксана Серафим.

Один з таких міських дитячих клубів відкрили минулого тижня на вулиці Пекарській. У клубі працює 8 гуртків, зокрема, малювання, ліплення, гончарство, танці, вокал, іноземні мови.

“Ми займаємося художньою керамікою та малюванням. Діти створюють вироби з глини, потім ті вироби випалюються і кожен вдома може створювати колекцію”, – каже викладачка Ірина Беніковська.

У дитячому клубі діти займаються художньою керамікою. Суспільне Львів

У таких клубах можуть займатись діти віком від 4 до 16 років.

“Ми тут прийшли на сучасні танці, записані на англійську і ліпка з глини – тут дуже багато цікавих гуртків, при чому тут зроблено все дуже сучасно, бо часто вважають як безкоштовно, то буде не на тому рівні, я запевняю що тут супер. Ми ще торік ходили, викладачі відають себе на двісті відсотків”, – каже львів’янка Катерина Крушельницька.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Впродовж цього тижня з 19 до 23 вересня батьки можуть прийти і детальніше дізнатися про гуртки та записати дитину на заняття у будь-який з міських клубів.

День знань: як у Львові розпочали навчальний рік


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин