Суспільне мовлення

Львівська 103 бригада тероборони отримала Бойовий прапор

Львівська 103 бригада територіальної оборони, яка з квітня виконує завдання на території Донеччини, отримала свій Бойовий прапор. Його вручив командувач Сил Територіальної оборони генерал-майор Ігор Танцюра. Про це повідомили на сторінці бригади в Instagram.

Від імені бригади Бойовий прапор отримав командир бригади полковник Валерій Курко.

“Це заслуга усіх військовослужбовців бригади. Чоловіків та жінок, які в лютому полишили свої сім’ї, свої домівки і взяли до рук зброю, щоб боронити країну. Вони вчились на ходу, опановували військові спеціальності, тренувались у поводженні зі зброєю у дуже стислі терміни, адже ворог не чекав, захоплюючи все нові і нові українські міста та села. Сьогодні бригада нарівні з іншими підрозділами Збройних Сил України успішно виконує бойове завдання на сході країни”, — сказав командир бригади полковник Валерій Курко.

Бійці бригади звільнили та взяли під контроль ряд населених пунктів Донецької області. Сьогодні бригада продовжує звільняти Україну від російських загарбників.

Освятив прапор військовий капелан Православної Церкви України протоієрей Сергій Дмитрієв.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Бойовий прапор бригади – почесне знамено, яке вручають підрозділам збройних сил України від імені Президента України. Він є символом частини, завжди має знаходитись зі своєю військовою частиною, а на полі бою — в районі бойових дій, в яких частина бере участь.

Воїнів львівської 103 бригади ТрО нагородили відзнаками від Головнокомандувача ЗСУ


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин