Україна і світ

Laud виграв суд над експродюсером Ігорем Тарнопольським – що відомо

Український співак Laud (Владислав Каращук) виграв суд над своїм колишнім продюсером Ігорем Тарнопольським.

Laud виграв суд над експродюсером – що відомо

Контракт між Laud і Тарнопольським було розірвано у 2022 році через значні порушення продюсером умов співпраці.

За словами Laud, за всі роки співпраці із лейблом Enjoy Records, засновником якого є Тарнопольський, він жодного разу не отримав роялті.

Зараз дивляться

– Коли почалася велика війна, то я не отримав від свого наставника (продюсера Ігоря Тарнопольського – Ред.) рішень, ідей, пропозицій, виконання його прямих робочих обов’язків згідно договору і залишився сам на сам із викликами війни. На пропозицію про мирний вихід з договору мені називали непосильні суми, – сказав Laud у коментарі Muzvar.

Артист додав, що колегам треба бути обережними з продюсерськими контрактами.

Зазначимо, що Ігор Тарнопольський заснував лейбл Enjoy у 2013 році, на той момент він був продюсером Джамали та лідером проєкту The Maneken.

Окрім Laud, продюсер раніше співпрацював із Машею Кондратенко, гуртами Pur:Pur, Bahroma, Vivienne Mort, Brunettes Shoot Blondes, The Maneken, Onuka.

У 2021 році Джамала і Тарнопольський припинили співпрацю після 11 років роботи. Тоді ж з YouTube-каналу артистки зникли всі її кліпи, що вийшли після 2018 року. За словами співачки, вона не мала доступу до свого акаунту на платформі.

Пізніше Тарнопольський заявив, що Джамала розірвала контракт шляхом обману та маніпуляцій, без пояснення причин, і запевнив, що не видаляв її кліпи на YouTube.

Фото: Laud, Ігор Тарнопольський

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-06 14:49:10