Суспільне мовлення

Короткочасні дощі та пориви вітру: якою буде погода у Львові на День міста

На вихідні, 6 та 7 травня, погода у Львові та області буде мінливою. Синоптики прогнозують як сонячну погоду, так і короткочасні дощі, грози та місцями град. Про це повідомили на Facebook-сторінці Львівського гідрометцентру.

6 травня в день покровителя Львова погоду визначатиме поле підвищеного тиску. Вдень на погоду впливатиме атмосферний фронт із Заходу.

У Львові: хмарно з проясненнями. Вранці та вдень — без опадів. У другій половині дня можливий короткочасний дощ, гроза та град. Під вечір прогнозують пориви вітру — до 20 м/с. Температура вночі — 1-3° тепла, на поверхні ґрунту заморозок — 0-2°. Вдень — 14-16° тепла.

У Львівській області також у першій половині дня без опадів, згодом — короткочасні дощі, грози та місцями град. Вітер східний, 7-12 м/с, подекуди шквали до 20 м/с. Температура вночі — 1-6° тепла, на поверхні ґрунту та місцями в повітрі заморозок — 0-2°. Вдень — 12-17° тепла.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

7 травня у Львові та на Львівщині буде хмарно з проясненнями. Вночі помірний, вдень — невеликий дощ. Вітер південно-східний, 9-14 м/с. Температура вночі від 4 до 9° тепла, вдень — 8-13° тепла.


Джерело: Суспільне мовлення України