Україна і світ

Концерти в Києві у серпні 2024: куди піти в столиці

Серпень 2024 року у Києві обіцяє бути насиченим на музичні події. На жителів та гостей столиці чекає чимало концертів – від феєрії театру й музики від Dakh Daughter до  сету британського майстра drum & bass Etherwood.

Концерти в Києві у серпні 2024

Якщо ви думаєте, куди піти у Києві в останній місяць літа, наша добірка допоможе вам. В столиці у серпні відбудуться концерти співачки Анни Трінчер, гурту Go-A, виконавця Макса Барських, благодійний тур Нескорені та інші. Детальніше про кожен із них – далі в матеріалі.

Концерт Анни Трінчер – 8 серпня

Зараз дивляться

Анна Трінчер дасть великий концерт просто неба на культурному просторі V’Yava.

Співачка виконає такі пісні, як Бар за баром, Колоски, Цілуй, Очі тощо. Особливою родзинкою вечора стане виконання нового літнього хіта Зі смаком вишні, який уже встиг завоювати серця шанувальників.

Адреса: культурний простір V’Yava на ВДНГ (пр-т Академіка Глушкова, 1)

Вартість: від 500 грн

Вар’єте-шоу Рояль – 9 та 23 серпня

У серпні шоу від Caribbean Club продовжуватиме дарувати гостям вечір естетичної насолоди, а спеціальною гостею стане українська співачка та засновниця волонтерського штабу Lida Lee.

Вар’єте Рояль – це унікальна синергія музичних перформансів та витонченої сексуальності. У затишній атмосфері клубу ви зможете насолодитися яскравим шоу.

Особливу насолоду вам принесе виконання відомих мелодій у новому аранжуванні від музиканта й композитора Олексія Боголюбова. А хореографічні номери вразять своєю майстерністю.

Адреса: вул. Симона Петлюри, 4

Вартість: 940—1940 грн (вартість напою та страви входить у ціну квитка)

Концерт GO-A – 9 серпня

Після вражаючого виступу на Євробаченні з піснею Shum GO-A стали справжньою сенсацією. Їхній хіт очолив світовий чарт Spotify Top Viral та потрапив до Billboard Global 200.

Вони перемогли на польському фестивалі Чотири сторони фольку, отримали визнання на нідерландському фестивалі Pink Pop та виступили на Glastonbury – найбільшому музичному фестивалі Великої Британії.

Адреса: культурний простір V’Yava на ВДНГ (пр-т Академіка Глушкова, 1)

Вартість: від 500 грн

Концерт Dakh Daughters – 14 серпня

Цей унікальний ансамбль складається із семи талановитих жінок та вражає своєю майстерністю гри на 15 музичних інструментах. Їхні виступи — це не просто концерти, а справжні театральні перформанси.

Адреса: культурний простір V’Yava на ВДНГ (пр-т Академіка Глушкова, 1)

Вартість: від 500 грн

Джаз для дорослих з Олексієм Коганом – 22 серпня

22 серпня Caribbean Club запрошує на унікальний джазовий вечір Джаз для дорослих з Олексієм Коганом, що занурить вас у світ найкращої музики XX століття.

На гостей закладу чекає майстерне виконання легендарних композицій, невигадані джазові історії з-за лаштунків від Олексія Когана та живі музичні ілюстрації у виконанні колективу Jazz in Kyiv Band.

Адреса: вул. Симона Петлюри, 4

Вартість: 270–790 грн

Друга Ріка, Марта Липчей, Kozak system: концерт у рамках благодійного туру Нескорені – 23 серпня

Якщо все ще думаєте, куди піти в Києві в серпні 2024 року, то однією з найяскравіших музичних подій останнього літнього місяця стане концерт у рамках благодійного туру Нескорені.

23 серпня на сцену вийдуть справжні зірки української рок-сцени, щоби подарувати слухачам незабутні емоції та підтримати наших захисників – Марта Липчей, Kozak system і Друга Ріка.

Усі кошти, зібрані під час виступу, підуть на придбання дронів для ЗСУ.

Адреса: Stereo Plaza (просп. Лобановського, 119)

Вартість: від 490 грн

Макс Барських – 23 серпня

Макс Барських виступить просто неба в Osocor Residence 23 серпня. В рамках концерту діятиме благодійна ініціатива meet & greet, завдяки якій кожен охочий, придбавши спеціальний квиток-донат вартістю 5 тис. грн, зможе зустрітися з артистом, зробити фото, взяти автограф та допомогти українським захисникам. Усі кошти від ініціативи будуть спрямовані на потреби ЗСУ.

Адреса: Osocor Residence (вул. Виноградна, 2)

Вартість: від 1 199 грн

Etherwood – 31 серпня

31 серпня на сцені культурного простору V’Yava відбудеться виступ одного з найвідоміших британських продюсерів та діджеїв – Etherwood. Це ім’я добре знайоме шанувальникам drum & bass у всьому світі. Хітмейкер із лейблу Hospital та власник Stillness Music – він зарекомендував себе як ключова фігура на світовій сцені.

Etherwood активно підтримує Україну та українців, часто даючи благодійні виступи.

– Моє серце, душа, любов і захоплення простягаються на всіх, хто зараз намагається вижити в зоні конфлікту, – каже британець.

Не пропустіть можливість стати частиною його магічного виступу.

Адреса: культурний простір V’Yava на ВДНГ (пр-т Академіка Глушкова, 1)

Вартість: від 400 грн

Тепер ви знаєте, які концерти в Києві відбудуться в серпні 2024 року. Обирайте подію і вирушайте на неї, щоб розважитися і трохи відволіктися від нашого непростого часу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-06 16:57:09