Суспільне мовлення

Кавуни для єнотів, борсуків та віслюків: у львівській “Домівці врятованих тварин” влаштували літню акцію

У “Домівці врятованих тварин” організували акцію “Кавун для хвостиків”. Львів’ян просять приносити кавуни до притулку. Ними пригощатимуть тварин. Про це Суспільному розповів директор притулку Орест Залипський.

За словами Ореста Залипського, поки триває сезон ягід та фруктів у притулку намагаються купувати якнайбільше кавунів як доповнення до звичного раціону тварин. Такі ласощі подобаються більшості підопічних “Домівки”.

“Здебільшого всі наші тварини, крім хижих птахів, їдять кавуни: лисиці, єноти, носухи, борсуки, всі копитні тварини їдять їх. На день в нас йде десь близько 10-15 кавунів”, — каже директор притулку.

Допомогти притулку та долучитися до акції може кожен охочий. Для цього потрібно купити один або ж кілька кавунів та привезти їх в “Домівку”. Вона розташована у Львові на вулиці О. Довбуша, 24.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Загалом у Домівці врятованих тварин є близько тисячі мешканців: це як свійські так і дикі тварини. Значна частина — евакуйовані з інших областей. Більшість тварин живуть у притулку постійно.


Джерело: Суспільне мовлення України