Суспільне мовлення

“Інгулець” мінімально обіграв “Рух” завдяки пенальті у першому таймі

У перенесеному матчі десятого туру української футбольної прем’єр-ліги сезону 2022-23 років футбольний клуб “Інгулець” із селища Петрове Олександрійського району Кіровоградської області виграв у львівського “Руху” з рахунком 1:0. Матч відбувся на домашньому стадіоні петрівчан.

Перший небезпечний момент у грі господарі створили вже на шостій хвилині: після подачі з флангу головою пробивав Денис Резепов, але м’яч пролетів повз ворота.

На 14-ій хвилині арбітр матчу Дмитро Кривушкін призначив пенальті у ворота львів’ян за гру Віталія Романа рукою у власному карному майданчику. 11-метровий штрафний удар на 15-ій хвилині реалізував капітан “Інгульця” Максим Ковальов.

На 35-ій хвилині підопічні Сергія Ковальця могли подвоювати перевагу в рахунку, але м’яч після удару Олександра Кучеренка з лінії власних воріт вибив гравець львів’ян Богдан Слюбик.

Могли забивати петрівчани в дебюті другої половини гри – на 46-ій хвилині: Денис Резепов пробивав з меж штрафного майданчика суперників, з ударом впорався голкіпер гостей Юрій Паньків.

Перший і єдиний небезпечний момент підопічні Віталія Пономарьова створили на 71-ій хвилині гри: з вигідної позиції після подачі Ростислава Ляха по воротах Олексія Паламарчука пробивав Юрій Климчук, але м’яч пролетів повз ворота.

На 90-ій хвилині гри арбітр показав другу жовту і, відповідно, червону картку – за симуляцію – англійському легіонеру львів’ян Соломону-Отабору, залишивши гостей в меншості. Перше попередження гравець “Руху” отримав наприкінці першого тайму.

Вдесятьох, протягом компенсованих до другої половини гри чотирьох хвилин, гості не змогли відігратись. Фінальний свисток арбітра зафіксував мінімальну перемогу “Інгульця” – 1:0.

“Інгулець” – “Рух” 1:0

Гол: Ковальов, 15 (пен.)

“Інгулець”: Паламарчук – Нагієв, Ковальов, Кучеренко, Смоляков – Клименко, Запорожець, Кухарук – Головкін (Поспєлов, 72), Козак, Резепов (Одарюк, 69).

“Рух”: Паньків – Роман (Кітела, 29), Слюбик, Слюсар, Лях – Довгий, Підгурський (Карабін, 77) – Мисик (Альваренга, 29), Таллес, Соломон-Отабор – Климчук.

Попередження: Кучеренко, Козак – Соломон-Отабор, Кітела, Слюбик.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вилучення: Соломон-Отабор.

Що відомо

  • “Рух” стверджує, що “Інгулець” не погоджує використання VAR у матчі УПЛ: позиції клубів
  • Вдруге команди зіграють між собою у 25-му турі на полі львів’ян.
  • Після домашньої перемоги, команда з Петрового в турнірній таблиці першості посідає дев’яте місце, маючи в активі 25 очок після 21 матчу. “Рух” – передостанній, 15-й. В активі львів’ян 19 очок після 21 гри.
  • У 22-му турі “Інгулець” зіграє виїзне дербі Кіровоградщини проти “Олександрії”, а “Рух” на виїзді гратиме з “Дніпром-1”.

Повідомляйте про події з життя вашого міста чи селища у Кіровоградській області за цим посиланням

Підписуйтеся на новини Суспільне: Кропивницький у Вайбері, Телеграм, Інстаграм та Ютуб


Джерело: Суспільне мовлення України