Суспільне мовлення

Грози та пориви вітру: яка буде погода на Львівщині на вихідні

На вихідні, 23 та 24 вересня, на Львівщині очікують погіршення погоди. Синоптики прогнозують грози, пориви вітру до 20 м/с та подекуди град.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Львівського гідрометцентру.

У суботу, 23 вересня, погоду визначатиме вплив атмосферних фронтів із південного заходу. У Львівській області по всій території вдень прогнозують короткочасні дощі, грози, подекуди град. Вітер — південно-східний із переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Вдень місцями шквали до 20 м/с. І рівень небезпечності, жовтий. На Львівщині температура вдень коливатиметься від 24 до 29° тепла, у Львові — 26-28 ° тепла

24 вересня у Львівській області за прогнозом синоптиків часом будуть дощі, вночі місцями значні, грози. Вітер — північно-західний з переходом на північно-східний, 9-14 м/с. Температура на Львівщині вночі — 13-18°, вдень — від 16 до 21° тепла. У Львові вночі — 14-16°, вдень — 17-19° тепла.

“У неділю погоду Львівщини визначатиме проходження атмосферних фронтів з південного заходу. Дощитиме, гримітимуть грози, денна температура знизиться. Але це не надовго: вже з понеділка синоптична ситуація суттєво покращиться”, — йдеться у повідомленні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Водіїв попереджають про погіршення видимості на дорогах під час дощу.


Джерело: Суспільне мовлення України