Україна і світ

Гарріс обрала кандидатом у віцепрезиденти США губернатора Тіма Волза

Камала Гарріс обрала своїм кандидатом у віцепрезиденти США губернатора штату Міннесота – Тіма Волза. 

Про це повідомляють американські ЗМІ. 

Гарріс визначилася із кандидатурою віцепрезидента

Зазначається, що Гарріс має намір оголосити про своє рішення в найближчі кілька годин шляхом відеозвернення. Тобто, у той самий день, коли відбудеться перший із серії її передвиборчих заходів у ключових штатах. 

Зараз дивляться

Ймовірний кандидат у віцепрезиденти США Волз нині перебуває на посаді губернатора Міннесоти вже другий термін і очолює Асоціацію губернаторів-демократів.

Раніше він 12 років працював у Конгресі, представляючи консервативно налаштований сільський округ, у якому як до, так і після його перебування на посаді переважали республіканці. 

Минулого тижня Тім Волз виступив із кількома пам’ятними заявами проти республіканців. Однак посадовець став відомим завдяки критиці Дональда Трампа і його кандидата у віцепрезиденти Джей Ді Венса  

Волз назвав цей дует “дивними хлопцями”. Саме ця фраза стала мемом у президентській кампанії демократів. 

Розмова Тіма Волза із Зеленським

У 2023 році Волз разом з іншими губернаторами провів відеодзвінок із президентом України Володимиром Зеленським, під час якого висловив непохитну підтримку Україні. 

Під час розмови із президентом України американський посадовець зазначив, що штат Міннесота продовжуватиме приймати й підтримувати українських біженців. 

– Поки Україна захищає свободу від тиранії, Міннесота підтримує нашу українську громаду та народ України, – сказав тоді Волз. 

Вибори в США, Камала Гарріс

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-06 17:27:07