Україна і світ

Фоззі розповів про готовність йти до війська

Учасник гурту ТНМК Фоззі планує навідати ТЦК, адже застосунок Резерв+ його даних не знайшов. Співак зауважив, що на початку війни ходив до терцентру комплектування разом із басистом. Колегу одразу мобілізували, Фоззі ж взяли на облік.

Чи збирається Фоззі йти до армії

Артист наголосив, що, як і більшість українців, думає про час, коли його призвуть. Поки ж має знову пройти медкомісію. Принагідно вокаліст ТНМК розповів, як відмічався у ТЦК у 2022 році.

– Вони не знали, хто я. Там висіло “Вдягніть маску”. Я ходив відмічався після ВЛК, щотижня треба було відмічатися, що ти у Франківську. Потім зникла табличка “Вдягніть маску”, я не вдягнув, і зʼясувалося, що один із військкомів тільки купив наш вініл Неформат, – згадав Фоззі.

Наразі учасник гурту ТНМК підтримує військо завдяки благодійним концертам та зборам, якими займається доволі активно разом з іншим вокалістом – Фаготом.

Зараз дивляться

– Ми маємо генерувати контент або кошти, або контент який генерує кошти. Першою чергою воюють ресурси, воюють гривні, воюють технології, і наше завдання – приносити кошти навіть тоді, коли всі донати просідають. Ми зіграємо більше концертів, щоби щось привезти. Так, це не мільйони євро, але це мільйони гривень, і дасть Бог, привеземо ще, – прокоментував Фоззі.

Він дорікнув тим зіркам-чоловікам, що не повертаються з-за кордону зі своїх благодійних турів, адже це кидає тінь на весь творчий цех. Також співак вважає, що не слід хизуватися закордонним життям, якщо ти вже пішов на угоду із совістю і поїхав.

Фото: скрин з інтервʼю

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-06 17:11:09