Суспільне мовлення

ФК “Львів” поступився “Металісту 1925” на власному полі у матчі УПЛ

У неділю, 23 квітня, відбувся матч 22-го туру Української Прем’єр-Ліги між ФК “Львів” та харківським “Металістом 1925”. Львів’яни зазнали поразки на власному полі. Про це повідомили на Facebook-сторінці футбольної команди “Львів”.

На початку першого тайму львів’яни мали ініціативу, але ближче до середини поєдинку команда пропустила контратаку. Результат — забитий у ворота львів’ян на 26 хвилині гол від Костянтина Бичека.

У другому таймі львів’яни намагалися відігратися. На 84-й хвилині харків’яни забили вирішальний гол поєдинку. Відзначився Дмитро Капінус. Результат 2:0 на користь “Металіста”.

“Це довгоочікувана перемога. Сьогодні хлопці молодці. Від самого початку поєдинку вони показували налаштування на гру та вдалося продемонструвати свої найкращі якості. Тримали м’яч і вчасно віддавали передачі. Вдалася гарна гра”, — прокоментував матч виконувач обов’язків головного тренера “Металіста 1925” Едмар.

Відтак ФК “Металіст 1925” опинилася на дев’ятій сходинці турнірної таблиці з результатом у 25 очок, а Львів залишився останнім з 13 пунктами.

У суботу, 29 квітня, ФК “Металіст 1925” зустрінеться з закарпатським лубом “Минай”. ФК “Львів” зустрінеться 28 квітня з рівненським “Вересом”.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Львівський “Рух” переміг харківський “Металіст” з рахунком 2:1


Джерело: Суспільне мовлення України