Львівський портал

Фінал Євробачення-2024. Де дивитися та як підтримати Україну

У суботу, 11 травня, о 22:00 стартує фінал пісенного конкурсу Євробачення, який пройде у шведському місті Мальме. Транслюватимуть пісенний конкурс відразу на кількох платформах одночасно.

Пряма трансляція гранд-фіналу Євробачення-2024 розпочнеться на телеканалі Суспільне Культура о 22:00.

фінал Євробачення-2024 також можна буде дивитися на:

сайті Суспільне Культура та Суспільне Євробачення;

фейсбук-сторінках Євробачення Україна, Суспільне Мовлення, Суспільне Культура, Перший і Радіо Промінь;

На ютуб-каналі Євробачення Україна;

На ютуб-каналі Eurovision Song Contest.

Трансляцію також можна почути на хвилях Радіо Промінь.

На жаль, великому фіналі український дует alyona alyona & Jerry Heil виступить під номером 2. Всі кажуть, що це death spot (смертельна позиція в контексті виступу, адже за закономірністю телевізійних шоу учасники, які виступають пізніше, мають кращу конвертацію голосування).

Цікаво, що такий номер одним із фаворитів цьогорічного Євробачення підсунули продюсери шоу. Проте наші дівчата не втрачають надії вразити публіку навіть на початку шоу.

Варто також додати, що в голосуванні за учасників гранд-фіналу Пісенного конкурсу відбулися суттєві зміни. Відтепер часу на те, щоб віддати свій голос стало значно більше, адже глядацьке голосування розпочнеться щойно перший учасник вийде на сцену. Проголосувати за свого фаворита можна через застосунок Eurovision Song Contest або відправивши SMS на номер 7576 з порядковим номером відповідного виступу.

Глядачі з країн, які не беруть участі у конкурсі, матимуть змогу віддати бал за фаворита у рамках блоку «Решта світу» майже за 24 години до фіналу. Онлайн-голосування розпочнеться на сайті www.esc.vote одразу після завершення другої генеральної репетиції в переддень фіналу.

Також вже відомо, що у фіналі виступить не 26 країн, як було анонсовано, а лише 25.

201

Організатори конкурсу відсторонили від участі представника Нідерландів співака Joost Klein. Його звинуватили у порушення правил конкурсу, зокрема, у насильницькій поведінці щодо жінки з телевізійної постановки.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-05-11 17:19:16

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин