Львівський портал

Травень є рекордним за рівнем знищення окупантів, – ЗМІ

У травні Сили оборони України встановили відразу декілька рекордів за рівнем знищення російських окупантів. Про це повідомляє АрміяІnform.

Журналісти інформагентства, підпорядкованого Міноборони України, підрахували, що, незважаючи на те, що травень ще не завершився, цей місяць став найкривавішим для росіян.

Так, за 25 днів травня Сили Оборони ліквідували 30 240 окупантів, що є абсолютним місячним рекордом. А за тиждень, що ще залишився, рівень втрат буде ще більшим.

Середньодобові втрати РФ у травні сягнули 1 260 осіб. Це більше, ніж у перші дні повномасштабного вторгнення.

Також у травні українські військові знищили найбільше рашистів за добу – 1740. Таку успішну роботу на фронті ЗСУ продемонстрували 12 травня.

Видання додає, що ці рекорди – результат потуг путінського режиму захопити нові території України перед запланованим на червень Самітом миру у Швейцарії.

Як повідомляв Львівський портал, станом на ранок 25 травня загальні втрати Росії у повномасштабній війні в Україні вже перевищили пів мільйона військових.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-05-25 14:21:43