Україна і світ

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек офіційно продають свій особняк

Поки ще подружжя Бен Аффлек та Дженніфер Лопес офіційно виставили на продаж свій розкішний особняк у Беверлі-Гіллз на тлі розмов про розлучення.

Будинок площею 3,5 тис. кв. м зʼявився у розділі “продається” у системі MLS, що обʼєднує агентів з нерухомості. Це сталося через місяць після новини про те, що пара намагалася продати його без розголосу, не виводячи на ринок.

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек продають особняк

Зірки хочуть виручити за будинок з 12 спальнями та 24 ванними кімнатами $68 млн. Це майже на $8 млн більше за ціну, яку заплатили знаменитості за нього минулого року.

Зараз дивляться

В оголошенні вказано, що будівлю відремонтували “на найвищому рівні якості протягом останніх чотирьох місяців”.

У маєтку, що займає площу у 2 га, розміщується окремий гостьовий пентхаус у 464 кв. м, будинок для доглядача, двокімнатний будинок охорони, просторий гараж на 12 автомобілів і місця для паркування 80 автомобілів.

Для домашнього відпочинку в особняку є повністю обладнаний тренажерний зал, боксерський ринг, спортивний лаунж, бар і баскетбольні та піклбольні корти.

Як Лопес та Аффлек придбали особняк

Пара шукала свій ідеальний будинок протягом двох років, перш ніж купити цей маєток, що вражає масштабом, у травні 2023 року. За нього вони заплатили трохи більше ніж $60 млн готівкою.

Особняк знаходився на ринку нерухомості з 2018 року. Його початкова вартість сягала $135 млн. Минуло пʼять років, і ціна знизилася до $75 млн.

Хоча зіркам будинок дістався за меншу суму, не виключено, що від його продажу вони нічого не виручать, адже різницю “зʼїсть” вартість ремонту та податок на маєтки в Лос-Анджелесі.

Інсайдери стверджують, що Аффлеку цей будинок ніколи не подобався, бо він знаходиться далеко від місця проживання його дітей. Джей Ло вважала особняк надто великим.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-12 11:02:07