Україна і світ

В мережі чекають заручин Тейлор Свіфт та Тревіса Келсі

Зіркова пара Тейлор Свіфт та Тревіс Келсі можуть невдовзі оголосити про свої заручини. Принаймні так стверджують наближені до закоханих джерела.

Свіфт і Келсі планують заручини – що відомо

Інсайдер з кола спортсмена заявив, що зірка Канзас-Сіті Чіфс вже має конкретний план щодо пропозиції руки та серця.

– Заручини відбудуться незабаром, – повідомив співрозмовник.

Команда Тейлор Свіфт наразі не коментує ситуацію. При цьому представник Келсі поки заперечує існування офіційних планів щодо заручин. Проте, чутки вже не спинити.

Зараз дивляться

Під час концерту кантрі-співака Моргана Воллена в Канзас-Сіті дружина одного з керівників команди з регбі чула, як він розповідав друзям, що Келсі та Свіфт вже заручені. Однак, поки неясно, чи дійсно він прохопився, чи просто повторив плітки з інтернету.

Як Келсі шукав каблучку для Тейлор Свіфт

Ще в наприкінці минулого року джерела повідомляли, що Келсі шукає ідеальну каблучку і навіть спитав дозволу у батька Тейлор, Скотта Свіфта, перш ніж зробити пропозицію. Відомо також, що пара планувала заручини цього літа.

Зараз Тейлор Свіфт перебуває в Європі, але вже в серпні планує зробити невелику перерву в концертах.

 – Тейлор збирається проводити багато часу в Канзас-Сіті, поки знову не вирушить у тур в жовтні, – повідомили обізнані джерела.

Звершення грандіозного туру співачки заплановане на 8 грудня у Ванкувері. Тим часом Тревіс Келсі вже повернувся до тренувань, готуючись до нового сезону НФЛ зі своєю командою.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-03 16:37:09