Суспільне мовлення

Дощ, мокрий сніг та пориви вітру: на Львівщині прогнозують похолодання

Від завтра, 25 березня, на Львівщині синоптики прогнозують поступове зниження температури, а також пориви вітру та дощі. Про те, якою буде погода у наступні п’ять днів, повідомили на Facebook-сторінці Львівського гідрометцентру.

25 березня погоду визначатимуть атмосферні фронти від циклону над Скандинавією. У Львові та області прогнозують хмарну погоду. Вранці та вдень — сильний дощ. Вітер — південно-західний з переходом на північно-західний, 9-14 м/с. Температура вночі коливатиметься від 6 до 11° тепла, вдень — 10-15° тепла. Водіїв попереджають про погіршення видимості через опади.

26 березня буде хмарно з проясненнями, часом можливий невеликий дощ. Вітер —західний, 7-12 м/с. Вночі очікують від 2 до 7° тепла, вдень – 9-14° тепла.

27 березня: хмарно. На цей день прогнозують дощ, вдень – з мокрим снігом. Вітер —південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Вдень можуть бути пориви до 20 м/с. Температура вночі від 2 до 7° тепла, вдень – 6-11° тепла.

28 березня: хмарно з проясненнями. Вночі падатиме сніг та мокрий сніг, вдень – невеликі опади. На дорогах – ожеледиця. Можливі пориви вітру до 20 м/с. Температура вночі коливатиметься від 1 до 6° морозу, вдень – 1° морозу-4° тепла.

29 березня: хмарно з проясненнями. Часом невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах – ожеледиця. Вітер – північно-західний з переходом на південно-західний, 9-14 м/с. Температура вночі від 3 до 8° морозу, вдень – 4-9° тепла.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Пункти незламності на Львівщині переведуть у “сплячий” режим


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин