Україна і світ

Дмитро Монатик і Максим Галкін виступили на весіллі українців в Італії – відео

Український артист Дмитро Монатик разом з російським гумористом Максимом Галкіним виступив на весіллі українців в Італії. У команді співака вже прокоментували його виступ за кордоном.

Монатик і Галкін розважали гостей на весіллі в Італії

Весілля української пари відбулося 10 липня на березі італійського озера Комо. Церемонію організували на віллі Бальбяно, яка, за даними ЗМІ, з 2013 року володіють росіяни.

Ведучим заходу був Максим Галкін. На кадрах, які в Instagram опублікувала наречена Ангеліна Терська, видно, що гуморист намагався вести весілля українською мовою.

Зараз дивляться

Також він виконав для гостей кілька українських пісень, серед яких – Одна калина Софії Ротару, Смерека Любомира Якима та Золото Карпат Степана Гіги. Окрім Галкіна, на весіллі також виступив Дмитро Монатик, який зараз перебуває у благодійному турі за кордоном.

Що кажуть у команді Монатика про його виступ на весіллі в Італії

У команді Монатика у коментарі журналістці Аліні Доротюк пояснили, що артист погодився заспівати для молодят, аби зібрати більше коштів на потреби ЗСУ. Звітність про донати пообіцяли опублікувати після повернення до Києва.

– Цього місяця у нас був благодійний тур США та Канадою. Під час нього українська пара запросила нас виступити на весіллі в Італії. Це був єдиний вихідний перед наступним благодійним концертом у Лімасолі і можливість примножити збір. Наречені з України, організатори з України. Діма погодився зробити цей виступ у свій вихідний. Звітність про донати, звичайно, буде після нашого повернення 15 липня до Києва, – заявили у команді Монатика.

За словами представника артиста, жодного росіянина на весіллі не було, а Монатик виступав і спілкувався з гостями виключно українською мовою.

– Жодного росіянина серед гостей на весіллі на було. Всі гості – українці. З приводу ведучого вечора — наскільки нам відомо, Максим – не росіянин, а отримав громадянство Ізраїлю. Захід проводив українською та співав українські пісні, – запевнили у команді артиста.

Зазначимо, що після 24 лютого 2022 року Максим Галкін разом з дружиною Аллою Пугачовою і дітьми виїхав до Ізраїлю.

Галкін підтримує Україну та регулярно реагує на звірства РФ, Пугачова ж дає зрозуміти, що повністю підтримує позицію чоловіка.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-12 16:34:08