Україна і світ

Черговий спосіб допомогти: Тарас Тополя закликав українців ставати друзями ДШВ


Соліст гурту Антитіла, військовий і музикант Тарас Тополя завітав до студії Фактів ICTV, де в прямому ефірі телемарафону Єдині новини обговорив з Яною Брензей проект Друзі ДШВ. Артист бере в ньому участь з літа, і розповів, чому важливо допомагати захисникам.

Тарас Тополя про важливість допомоги ЗСУ

Артист долучився до проєкту ще на початку липня, і не втрачає можливості нагадувати про важливість донатів. Адже якщо цього не робити, то для нас життя може змінитися назавжди.

– Підтримуйте ЗСУ, ставайте друзями ДШВ. Якщо українці не будуть долучатися до лав Збройних сил і донатити на Сили оборони, то завтра вас самих поставлять під багнети ворожої армії або ви станете тими, кого силоміць змусили підтримувати ворожу армію, – наголосив музикант.

І для Тараса участь у проекті Друзі ДШВ – черговий спосіб допомогти нашим захисникам.

Зараз дивляться

До речі, музикант найближчим часом вирушить до США, щоб донести місцевим політикам, студентам і простим американцям правду про війну, розбиваючи прокремлівські наративи.

Нагадаємо, що зараз на платформі є можливість робити автоматичні щомісячні донати. На найактивніших донорів чекають призи. За донат від 100 грн – віртуальний бейдж Друг ДШВ, від 500 грн – унікальна наклейка на машину, від 5 тис. грн – фірмова чашка ДШВ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Тарас Тополя


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-03 12:39:01