Україна і світ

Джошуа – Дюбуа: коли і де дивитися трансляцію бою за чемпіонський титул IBF

Фото: Getty Images

У суботу вночі, 21 вересня, британський 34-річний боксер Ентоні Джошуа у поєдинку за чемпіонський титул IBF у надважкій вазі зустрінеться в ринзі з іншим британцем – 27-річним Даніелем Дюбуа.

Де дивитися онлайн бій Джошуа – Дюбуа

Бій Джошуа – Дюбуа проходитиме у Лондоні на арені Вемблі. Час початку поєдинку Ентоні Джошуа – Даніель Дюбуа не раніше 23:55 за Києвом.

Жоден український телеканал не транслюватиме онлайн бій Джошуа – Дюбуа. Відеотрансляція поєдинку у прямому ефірі буде доступна лише на стрімінговому сервісі DAZN. DAZN доступний на іграх Smart TV, ігрових приставках, підключених пристроях, мобільних телефонах, планшетах та комп’ютерах.

Також бій транслюватимуть британські телеканали Sky Sports та TNT Sports.

На думку букмекерів, в Ентоні Джошуа більше шансів на перемогу.

Церемонія зважування Джошуа – Дюбуа

У Лондоні відбулася церемонія зважування боксерів. Вага Джошуа становила 114,45 кілограма, його Дюбуа – 112,66 кг.

– Я дивлюся на себе як на гладіатора і збираюся завтра вийти на арену, щоб виступити перед народом. Я пізно почав займатися боксом, але це показує, що ти можеш домогтися всього. Я ще не воїн у саду, я все ще на полі бою, – сказав Джошуа під час зважування.

– Я готовий до боротьби, – тричі на пресконференції заявив Дюбуа.

Ентоні Джошуа і Даніель Дюбуа

За свою професійну кар’єру, що почалася 11 років тому, восени 2013 року, Джошуа програв три з 31 поєдинку. Він став дворазовим чемпіоном світу, заробив більше грошей, ніж будь-який інший британський боксер в історії.

Українець Олександр Усик переміг Дюбуа в серпні минулого року і вже двічі перемагав Джошуа. Після відмови від поясу Усиком, Дюбуа був призначений новим чемпіоном світу за версією IBF, і його перший захист відбудеться проти Джошуа. Поєдинок має вийти інтригуючим, адже Дюбуа на сім років молодший за Джошуа. У Дюбуа дві поразки в послужному списку, пише The Guardian.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У Джошуа 89% перемог здобуто нокаутом, у Дюбуа – 95%.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-21 14:16:22