Львівський портал

На Львівщині горів багатоквартирний будинок, є постраждалий

У суботу, 21 вересня, у місті Жидачів Стрийського району трапилася пожежа у двоповерховому багатоквартирному житловому будинку. Рятувальники евакуювали мешканців – серед них є постраждалий. Про це повідомили у ДСНС Львівщини.

21 вересня о 01:11 до рятувальнкиів надійшло повідомлення про пожежу у двоповерховому багатоквартирному житловому будинку в м. Жидачеві на вул. Стефаника.

На момент прибуття рятувальників до місця виклику, горіло дві квартири та дах будівлі. Вогонь швидко поширювався горючими конструкціями. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.

Рятувальники вивели на свіже повітря із задимлених помешкань 16 людей, з них троє – діти.

«Внаслідок пожежі одна людина отримала опіки верхніх кінцівок та госпіталізована медиками», – йдеться в повідомленні.

О 02:45 вогнеборці локалізували та о 04:31 ліквідували пожежу площею 40 кв. м.  Внаслідок пожежі одна людина отримала опіки верхніх кінцівок та госпіталізована медиками. До ліквідації займання залучалось 14 рятувальників та три одиниці спецтехніки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-21 13:27:09