Суспільне мовлення

Через знеструмлення мереж затримуються кілька потягів Укрзалізниці

Через знеструмлення окремих ділянок залізниці в Україні 2 з 70 рейсів “Укрзалізниці” затримуються на 30 хвилин і більше. Київська кільцева електричка курсує чітко за графіком.

Про це повідомляє пресслужба “Укрзалізниці”.

Зокрема, із затримкою близько години курсують поїзди: №43/44 Івано-Франківськ – Київ (+1:08) та №743/744 Київ – Львів (+0:46).

Перевізник також повідомив, що у зв’язку з пошкодженнями контактної мережі на Донецькій залізниці пасажирів рейсу №712/711 Київ — Краматорськ пересадили до спальних вагонів під резервним тепловозом. Зворотна відправка з Краматорська очікується із затримкою, деталі повідомлять пізніше.

В “Укрзалізниці” також зауважили, що ситуація на всіх вокзалах країни наразі контрольована, є резервне енергопостачання. Посадка та висадка у містах, де оголошено повітряну тривогу, продовжується підземними переходами.

На залізничних вокзалах України відкрито “пункти незламності”, а на найбільших — працюють “фортеці незламності”, де можна зігрітися безкоштовним чаєм, зарядити гаджети та знайти гарантований зв’язок.

Пасажирів, які за форс-мажорних обставин в результаті обстрілів та тривог не встигли на свої рейси, з тим же квитком залізничники посадять на наступний рейс аналогічного напрямку.

Що відомо

Через загрозу ракетної атаки 26 січня у Києві, Київській, а також Одеській і Дніпропетровській областях застосовуються екстрені відключення електроенергії.

У ніч на 26 січня війська РФ випустили по Україні 24 дрони-камікадзе “Shahed-136/131”. Усі безпілотники були збиті. Про це повідомило командування Повітряних Сил ЗСУ.

Уночі 26 січня Київ зазнав чергової повітряного нападу РФ. Росіяни атакували столицю кількома десятками баражуючих боєприпасів “Shahed”, повідомив очільник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко. За його словами, у повітряноному просторі були збиті близько 15 БПЛА. Попередньо, без жертв та влучань в об’єкти інфраструктури.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нічна атака “Шахедами”, Пентагон почне тренування ЗСУ на танках Abrams. 337 день війни. Онлайн


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин