Суспільне мовлення

Частині Львова вночі призупинять подачу електроенергії: що відомо

Вночі, 20 жовтня, через ремонтні роботи частині Львова призупинять подачу електроенергії. Інформацію про те, які саме вулиці будуть без світла, не розголошують з міркувань безпеки. Про це повідомили у пресслужбі “Львівобленерго”.

Електроенергії не буде 20 жовтня з 00:00 до 06:00.

“У зв’язку із ремонтними роботами в електромережах, які пов’язані з ліквідацією наслідків ракетних атак, з 00:00 год. до 6:00 год. можливі перерви в електропостачанні частини міста Львова. Надати інформацію про точні адреси та вулиці, де буде відсутня електроенергія, немає можливості з міркувань безпеки”, — йдеться у повідомленні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також мешканців закликали зменшити використання електроенергії у пікові години: з 08:00 до 11:00 та зі 17:00 до 23:00. Це ті проміжки часу, коли на енергосистему йде найбільше навантаження.

Що відомо

  • 10 жовтня Росія завдала масового ракетного удару по території України. По території Львівщини запустили 15 ракет. З них 7 збило ППО, вісім ракет влучили в енергетичні підстанції. Про це Суспільному повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.
  • Станом на 08:00, 11 жовтня, на Львівщині повністю відновили електропостачання.
  • 11 жовтня, близько 12:00, у Львові пролунали три вибухи. На цей момент у місті була оголошена повітряна тривога. Влучили у два об’єкти енергетики у Львівській області. Унаслідок ракетних атак, які здійснила Росія 10 та 11 жовтня, на Львівщині були уражені чотири підстанції, з них дві — повністю знищені.
  • 12 жовтня начальник Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що у Львові та області повністю відновили електропостачання.
  • У “Львівводоканалі” рекомендували жителям міста зробити запаси питної та технічної води. Запасів має вистачити щонайменше на три доби.
  • 13 жовтня, аби запобігти впровадженню віялових відключень світла в області, у “Львівобленерго” попросили людей економити електроенергію.
  • Для економії електроенергії у Львові зупинять роботу фонтанів та вимкнуть підсвітку на фасадах будинків.


Джерело: Суспільне мовлення України