Суспільне мовлення

Частина вулиць у двох районах Львова буде без водопостачання 29 березня: перелік

29 березня тимчасово призупинять водопостачання до частини вулиць у двох районах Львова — Франківському та Галицькому. Води не буде з 09:00 до 20:00. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Водопостачання буде призупинено через проведення планових робіт із підключення новозбудованого будинку на вул. Кастелівка.

Без водопостачання будуть такі вулиці: І. Франка (парна сторона від №66 до №156, непарна сторона від №63 до №165), Єфремова, Колесси, Антоновича, Вітовського, Звіринського, Героїв Майдану, Галицької Армії, Грабовського, Драгоманова, Квітнева, Коновальця, Конотопська, Коцюбинського, Лукаша, Мельника, Моршинська, Повстанська, Природна, Сар’яна, Героїв УПА, Тютюнників, Червона, Карпинця, Рудницького, Комаринця, Похила, Шумського, Цегельського, Нагірних, Воля, Котка, Мила, Сметани, Гіпсова, Житомирська, Сельських, Ангеловича, Шептицьких, пл. Кропивницького, Бандери, Київська, Мушака, Стуса, Свєнціцького, Дібровна.

“На час відключення води можлива робота водовозки. Вона працюватиме в черговому режимі та за потреби виїжджатиме на звернення мешканців, які надходитимуть на гарячу лінію Львівводоканалу. Цілодобова гаряча лінія ЛМКП “Львівводоканал”: короткий номер 15-51 (для стаціонарних телефонів) або +38 (032) 259-15-50, +38 (032) 259-15-51 (для дзвінків з мобільного)”, — йдеться у повідомленні.

Після завершення усіх робіт, проведуть промивку водопровідної мережі. На цей час можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

Читайте також

На Львівщині через пориви вітру без світла залишились мешканці більш ніж 160 міст та сіл

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У Львові музей “Личаківський цвинтар” вимагатиме в суді компенсацію від водія, який в’їхав у браму


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин