Україна і світ

Це було моє рішення: дружина Андрія Бєднякова вперше про їхнє розлучення


Акторка Анастасія Коротка вперше прокоментувала розлучення з ведучим Андрієм Бєдняковим. Також вона сказала, хто став ініціатором такого рішення.

Дружина Бєднякова розкрила подробиці їхнього розлучення

В Instagram Анастасія оприлюднила зворушливий пост, у якому поділилася подробицями розлучення з Андрієм. Каже, поки шукала фото для посту, переглянула безліч їхніх сімейних кадрів, зазначивши, як багато всього вони пройшли і яких прекрасних діток народили на цей світ.

Коротка подякувала Бєднякову за здійснення всіх своїх бажань і за його адекватність. Каже, цей важкий період вони проходять комфортно, як дорослі люди, які поважають одне одного, – без сварок, скандалів і звинувачень. Згадала Анастасія і те, що Андрій прекрасний батько, якого вона завжди хотіла своїм дітям.

Рішення про розлучення з Бєдняковим ухвалила Коротка, однак що саме її на це підштовхнуло – вона говорити не стала.

– Це було моє рішення, і воно далося дуже важко! Ніхто нікого не зраджував, не обманював, ми, навпаки, намагаємося максимально бути чесними одне з одним, саме тому і було ухвалено таке рішення! Ми залишаємося не просто друзями, ми залишаємося близькими і рідними людьми – не для суспільства, а для нас і дітей! Ми назавжди залишаємося разом у наших дітях. І ніщо не здатне це змінити, – підсумувала вона.

Нагадаємо, 25 жовтня стало відомо, що Андрій Бєдняков і Анастасія Коротка розійшлися після 16 років стосунків. Ведучий оприлюднив у своєму Instagram зворушливий пост, що присвятив матері своїх дітей.

Він також подякував Анастасії за пройдений разом шлях і за спадкоємців, зазначивши, що завжди буде поруч.

У шлюбі у Бєднякова і Короткої народилося двоє дітей – донька Ксенія і син Остап. З початком повномасштабної війни Анастасія разом із ними виїхала до США.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Анастасія Коротка


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-26 12:46:25