Суспільне мовлення

Британські мотомандрівники пожертвують гроші львівській лікарні

Двоє британських мотомандрівників Ніл Бейлі та Кіран Рідлі пожертвують зібрані у подорожі Україною гроші на лікування українських дітей. Про це повідомили у Першому медоб’єднані Львова.

Ніл Бейлі разом із фотографом Кіраном Рідлі спланували подорож і вирушили в дорогу. На мотоциклах чоловіки проїхали від Києва до Одеського порту. Побували у Бучі, Ірпіні, Гостомелі та Вінниці. Завершили подорож у Львові.

Британські мотомандрівники пожертвують гроші Львівській Лікарні. Перше ТМО Львова

Подорожуючи Ніл та Кіран описували побачене у своїх соціальних мережах і закликали підписників жертвувати гроші. Побувавши у дитячій лікарні Святого Миколая, мотомандрівники вирішили перерахувати всі зібрані гроші для потреб українських дітей.

“Ми хочемо завершити подорож тут. Ми прийшли в гості до дітей і провели чудовий день з Лео. І ми розуміємо, що він жертва війни. І біженець, він утік. І весь час, поки ми були тут, ми бачили людей, які працюють всі разом. З загрозою ракет, які б’ють куди завгодно. Але разом із тим тут все працює, вся громада”, – каже мотомандрівник Ніл Бейлі.

Британські мотомандрівники пожертвують гроші Львівській Лікарні

Мотомандрівники відвідали пацієнтів Лікарні Святого Миколая. Перше ТМО Львова

На фото мотомандрівники із Левом з Сєвєродонецька. Хлопець разом родиною з евакуювались з міста під обстрілами. Згодом 11-річному Леву стало зле. Лікарі виявили в хлопця пухлину спинного мозку. Медики прооперували хлопця. Зараз Лев проходить реабілітацію після операції.

Україна — п’ятдесят шоста країна, яку з благодійною метою відвідав Ніл Бейлі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Ніл Бейлі – журналіст і мотоцикліст. Чоловік у 2005 році в Північній Кароліні встановив один зі світових рекордів швидкості – розігнався до 325 км/год.

У Львові хірурги разом з колегами зі США прооперували трьох дітей


Джерело: Суспільне мовлення України