Суспільне мовлення

«Братство Покрови»: військовослужбовці зі Львівщини взяли участь у турнірі з футзалу

До свята Покрови Богородиці та Дня захисника та захисниць України, у Львові вп’яте відбувся турнір футзалу. Участь взяли військовослужбовці та військові капелани.

Як розповів Суспільному співорганізатор турніру Олександр Поронюк, перемогли у турнірі представники повітряного командування “Захід”.

Розпочався турнір з виходу команд, підняття прапору та виконання гімну.

“Ми не були впевнені, що військові відгукнуться. Відгукнулись всі з великим бажанням. Змагання відбуваються на високому рівні, команди привозять хороших гравців. Сподіваємось на позитивні емоції”, — каже організатор турніру Андрій Левтюх.

Початок турніру “Братство Покрови” у Львові. Фото: Суспільне Львів

Турнір відкрили команда військових капеланів та команда підприємства “Львівгазвидобування”.

“Моє хобі — футбол, окрім цього, я і священник, але слідкую за футболом, цікавлюся ним і досі. Наша команда недуже добре виступила, рахунок говорить сам за себе, ми програли”, — каже військовий капелан Ігор Хомічак.

«Братство Покрови»: військовослужбовці зі Львівщини взяли участь у турнірі з футзалу

Турнір “Братство Покрови” у Львові. Фото: Суспільне Львів

“Загалом у групи буде дві гри, потім переможці груп зіграють між собою за перше місце. Ми зіграли з капеланами, вони перший рік беруть участь, але нічого. Вони тренуються і в майбутньому покажуть кращі результати”, — говорить капітан команди Володимир Місюрак.

«Братство Покрови»: військовослужбовці зі Львівщини взяли участь у турнірі із футзалу

Нагороди турніру “Братство Покрови”. Фото: Суспільне Львів

За словами співорганізатора турніру Олександра Поронюка участь взяли шість футзальних команд, які представляють військові частини Львівщини.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

“Для нас дуже позитивно, що хлопці грають футбол на фронті, не лише в окопах сидять. Яворівська бригада з львівськими десантниками перетинається на Сході, і вони один одного знають. Цей турнір особливий тим, що командування дуже добре розуміє, що хлопцям треба відриватися від небезпек, загроз та одноманітності”, — говорить співорганізатор турніру Олександр Поронюк.


Джерело: Суспільне мовлення України