Україна і світ

Барселона розгромила Реал на Сантьяго Бернабеу у першому Ель Класіко сезону

Фото: Getty Images

Каталонська Барселона здобула розгромну перемогу над мадридським Реалом у матчі 11-го туру іспанської Ла Ліги сезону-2024/25.

Матч Реал Мадрид – Барселона відбувся на Сантьяго Бернабеу у Мадриді та завершився з рахунком 4:0 на користь блаугранс.

Реал Мадрид – Барселона: як минув матч

У першому таймі зустрічі активнішими на полі були гості, які завдали шість ударів по воротах проти одного у господарів. Натомість футболісти Реала відзначилися аж вісьмома офсайдами.

На 30-й хвилині матчу Кіліан Мбаппе відзначився першим забитим м’ячем за вершкових. Французький форвард довго та емоційно святкував взяття воріт, але арбітри після перегляду VAR скасували гол через офсайд.

У другому таймі каталонці перетворили кількість ударів на якість. На 54-й хвилині польський форвард Барси Роберт Левандовскі отримав розрізну передачу від Марк Касадо та пробив низом у кут воріт – Андрій Лунін не дотягнувся до м’яча.

Через дві хвилини поляк оформив дубль. До розгромного рахунку на Сантьяго Бернабеу довів Ламін Ямаль, який пробив під поперечку. Для іспанського вундеркінда це перший гол в Ель Класіко в кар’єрі.

Четвертий гол у матчі записав на свій рахунок Рафінья, який скористався тим, що український голкіпер Реала далеко вийшов від воріт і просто перекинув через нього м’яча.

Реал Мадрид – Барселона – 0:4

  • Реал: Лунін, Лукас Васкес, Мілітао, Рюдігер, Менді (Гарсія, 86), Вальверде, Чуамені (Модрич, 63), Камавінга (Діас, 77), Беллінгем, Мбаппе, Вінісіус Жуніор.
  • Барселона: Пенья, Кунде, Кубарсі, Мартінес, Бальде, Касадо (Ольмо, 65), Педрі (Гаві, 87), Фермін Лопес (де Йонг, 46), Ямаль, Рафінья, Левандовскі.
  • Голи: Левандовскі, 54, 56 Ямаль, 77 Рафінья, 84

Таким чином після 11-ти матчів Барселона очолює турнірну таблицю Ла Ліги, маючи 30 очок. Реал йде другим із 24 очками в активі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Наступний матч у чемпіонаті Іспанії Барса проведе проти Еспаньйола, а Реал на виїзді зіграє проти Валенсії.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-26 23:55:48