Україна і світ

Уламки розкидало між дерев: в Австралії зіткнулись два літаки

Фото: Getty Images

26 жовтня на південному заході Сіднея в Австралії у повітрі зіткнулися два легкомоторні літаки, через що загинули троє людей.

Про це пише 9News та Independent.

Літак Cessna 182 із двома людьми на борту зіткнувся із надлегким літаком із сусіднього аеродрому, у якому була одна людина, зазначили у поліції штату Новий Південний Вельс. Йдеться про літаки Jabiru і Cessna 182.

В Австралії зіткнулися два літаки: що відомо

Літаки впали на територію сільського господарства, а їх уламки розкидало поміж деревами. Від удару один із літаків загорівся.

Місцеві мешканці, які намагалися допомогти, не змогли через вогонь у чагарнику дістатися до місця події. Пожежники сільської служби стримували полум’я до того, як до уламків змогли дістатися рятувальні бригади.

Зрештою поліцейські, пожежники та бригади швидкої допомоги потрапили до двох місць падіння уламків.

Наразі причини авіакатастрофи не відомі, їх встановлюватиме Австралійське бюро транспортної безпеки.

– Група слідчих, які мають досвід експлуатації та технічного обслуговування літаків, готується вирушити на місця аварії обох літаків, щоб розпочати роботу зі збирання доказів. Протягом найближчих днів слідчі проведуть картографування місця події, оглянуть уламки обох літаків і вилучать будь-які відповідні компоненти для подальшого дослідження на технічних об’єктах АБТБ в Канберрі, – проінформували у поліції.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

До речі, на початку серпня у Бразилії впав пасажирський літак, на борту якого було 62 людини. На жаль, усі загинули.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-26 19:22:31