Україна і світ

Atlas United 2024: вокалістка Within Temptation Шарон ден Адель стане хедлайнером фестивалю

Іноземним хедлайнером музичного фестивалю Atlas United (раніше відомий як Atlas Weekend) стане вокалістка нідерландського метал-гурту Within Temptation Шарон ден Адель. Вона вийде на сцену в Києві 14 липня.

Шарон ден Адель виступить на Atlas United 2024

Артистка виконає хіти гурту Within Temptation у супроводі українського оркестру та хору. Аранжування унікальної програми створює композиторка Марія Яремак спеціально для Atlas United 2024.

Організатори події зазначають, що це буде перший виступ закордонного артиста такого рівня в Україні з початку повномасштабної війни.

Зараз дивляться

Нідерландський гурт Within Temptation активно підтримує Україну від початку повномасштабного вторгнення. Музиканти передавали кошти для наших захисників, а вокалістка Шарон ден Адель виходила на сцену з українським прапором.

На початку цього року Within Temptation зняли в Україні кліп на пісню A Fool’s Parade. Трек записали разом з українським музикантом Alex Yarmak.

Atlas United 2024 – що відомо про фестиваль

Музичний фестиваль Atlas United 2024 повертається після трирічної перерви, щоб допомогти ЗСУ. Організатори події разом із партнерами планують зібрати щонайменше 100 млн грн на потреби Сил оборони України.

Фестиваль відбудеться з 12 по 14 липня в Києві на території торгово-розважального центру Blockbuster Mall. Для відвідувачів підготували 6 сцен, на яких виступлять українські та світові зірки.

Придбати квитки на Atlas United 2024 можна у застосунку Monobank. 15% з кожного квитка буде перераховано на загальний збір на дрони для ЗСУ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-20 14:58:25

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин