Україна і світ

Apple Vision вийде у 2025 році: дешевше і доступніше

Базова гарнітура змішаної реальності Apple Vision з’явиться в продажу вже у 2025 році за ціною iPhone. Очікується, що новинка вийде і з Pro-версією другого покоління, але базова порадує охочих заощадити.

Apple Vision вийде у 2025 році: подробиці

Такі прогнози дали інсайдери з Bloomberg. За їхніми даними, розробка дешевшої гарнітури йде швидше, ніж передбачалося раніше. Новинка буде спрощеною версією Apple Vision, яка вийшла у 2024 році – базову версію позбавлять деяких камер і динаміків. Замість останніх доведеться використовувати навушники AirPods.

Однак найбільше Apple зможе заощадити за рахунок дисплея – це дасть змогу продавати пристрій за ціною iPhone. Очікується, що цінник складе близько $1 600, а ось Pro-версія зараз продається від $3 500.

Зараз дивляться

Аксесуар з’явиться в продажу до кінця наступного року.

І поки фанати чекатимуть на нові пристрої, компанія розкрила функціонал Apple Intelligence для iPhone, iPad і Mac. Очікується, що голосовий помічник краще розумітиме запити, а новини та пошту оброблятимуть за допомогою АІ для короткої добірки найважливішого. Послуги стануть доступними власникам пристроїв від Apple вже у вересні 2024 року.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-12 17:16:07