Суспільне мовлення

Анна Кушнір з Львівщини виборола дві медалі на Чемпіонаті світу з параармрестлінгу

Анна Кушнір з Львівщини виборола дві срібні медалі на Чемпіонаті світу з параармрестлінгу. Змагання відбуваються у Казахстані. У них беруть участь 1500 спортсменів з 50 країн.

Про це повідомили в Управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

Анна Кушнір змагається серед незрячих армрестлерок у ваговій категорії 60 кг. Дівчина родом з Рави-Руської.

“Анна відкрила для себе світ армспорту 7 років тому, коли дізналася про проведення  чемпіонату області. Спочатку змагалась з усіма спортсменами, згодом зосередила свої зусилля на участі в турнірах серед спортсменів з інвалідністю”, — повідомили в обласному управлінні спорту.

Анна Кушнір — кількаразова призерка Чемпіонату Європи та призерка Чемпіонату світу.

“Торік на Чемпіонаті світу вона також виконала норматив майстра спорту України міжнародного класу. Аби здобувати такі високі місця на європейських та світових чемпіонатах, дівчина тренується п’ять днів на тиждень”, — йдеться у повідомленні.

Торік у жовтні Анна Кушнір також виборола два срібла на міжнародних змаганнях – на Чемпіонаті світу з армреслінгу, який проходив у Туреччині.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Спортсменка тренується в спортивному клубі “Львівські Леви” та Львівській дитячо-юнацькій спортивній школі для людей з інвалідністю “Галичина”. Її наставник — Богдан Іваницький.


Джерело: Суспільне мовлення України